Куката го удари на молба, Емили се оказа Даниел

Изправиха пред съда тримата, които се гавреха с момче със специални потребности

Куката го удари на молба, Емили се оказа Даниел | StandartNews.com

Емили Тротинетката, Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца рязко усетиха строгостта на закона, като се изправиха в съдебната зала, за да отговарят за гаврата с момче със специални потребности. Тримата снимаха клип в пловдивски мол, на който момчета е с каишка на врата като куче, а Емили му нарежда "Дай лапа" и му подхвърля чаша, която то трябва да донесе. След скандал и лавина от гняв в мрежата тримата бяха арестувани, а днес и изправени пред съда.

Момчето настояваше и молеше да го снимаме, пробваше да се оправдава Куката, докато го водеха към съдебната зала под конвой заедно с Чеченеца и Емилия Йорданова, позната като Тротинетката. При снемане на самоличността й се оказа, че името й е Даниел Йорданов.

Тримата бяха задържани на 5 април, след като прокуратурата се самосезира от публикации в социалните мрежи и медиите. Никой от хората в мола, присъствали на заснемането на унизителния клип, не се е обадил в полицията.

Тримата са обвинени в хулиганство с особена дързост и цинизъм, наказанието за което е до 5 години затвор.

От прокуратурата обясниха вчера, че общ познат на инфлуенсърите и момчето го е убедил да участва. Младежът първоначално отказал, но другият бил много настоятелен и му повтарял, че ще стане известен като Чеченеца, Куката и Емили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай