Вбесен мъж побърка Енергото! Изумителен екшън

Как нахълта той и какво поиска

Вбесен мъж побърка Енергото! Изумителен екшън | StandartNews.com

Бързото идване на сериозна зима и отдавна невиждани снегове докара и куп проблеми в цяла България - най-вече с почистването на снега и електроподаването. Мнозина показаха недоволството си, главно в социалните мрежи - но безспорно награда за най-колоритен протест печели мъж от Калипетрово, област Силистра, пише Актуално.

Вбесеният мъж влиза в офис на "Енерго Про" в Силистра - от пороя от крясъци става ясно, че едно денонощие семейството му стои без ток. За да покаже абсурдността на ситуацията според него, той си носи продукти, включително скаричка, на която да си направи сандвич.

Следват сцени, които са далеч от понятието "лицеприятни". Основният лайтмотив: "Докато не дойде токът вкъщи, няма да се прибирам". А главното оплакване е, че не се дава информация кога точно ще дойде токът. Има и твърдение, че "пет къщи по-надолу има ток, у нас няма". "Ето, ще си включа скаричката, ще се наям. Чакам - да не идвам със сопата ..."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ivan
преди 5 месеца

Браво,а аз си мислех ,че вече няма истински мъже.Така трябва за всички пиещи кръвта на народа,да отстояваме позиция когато сме в правото си.

Откажи