Важна новина за "Тракия"! Ето кои шофьори засяга

Ограничения за Великден

Важна новина за "Тракия"! Ето кои шофьори засяга | StandartNews.com

В четвъртък - 13 април, от 12 ч до 23 ч, и в петък - 14 април, от 8 ч до 14 ч, се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т в участъка от 5-ти до 23-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас. Временната организация е поради очаквания интензивен трафик за почивните дни за Великден, съобщават от АПИ. 

В момента движението по мостовото съоръжение при 20-ти км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящ ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните превозни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на АМ „Тракия“ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на магистралата през пътен възел „Вакарел“ – при 23-ти км на АМ „Тракия“. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация, напомнят от АПИ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай