Шеф на парламента проплака за баща си и разнищи Костадинов

Много силни думи на Цвета Караянчева

Шеф на парламента проплака за баща си и разнищи Костадинов | StandartNews.com

Бивш председател на Народното събрание написа много тежко послание и го насочи към политически лидер.

По-рано днес с пълно единодушие парламентът реши COVID-19 да бъде изваден от списъка на силно заразните болести, при които се налага задължителна карантина. БЛИЦ припомня, че ден по-рано пък стана ясно, че вече няма да се налага да сме под карантина, ако се разболеем от коронавируса.

На фона на тези решения днес в парламента депутатите влязоха в ожесточен спор какви да бъдат COVID промените. Именно по този повод ексшефката на Народното събрание (НС) Цвета Караянчева, която в началото на пандемията загуби баща си, направи още покъртителни разкрития за трагедията, сполетяла семейството й.

"Слушам как Костадин Костадинов словоблудства срещу ковид-мерките. Човекът, чиито депутати се ваксинираха тайно, говори за психопандемия. 

Неуважаеми г-н Костадинов, моят баща не умря от страх. Той бе смел човек, добър и работлив. Умря от КОВИД, с тромбоза на кръвоносните съдове.

Загубих го без да мога да го целуна за сбогом, изпратих го в затворен ковчег.

Ноември 2020 година бе най-черният месец в живота на много хора, чиито близки вирусът открадна. Не ви пожелавам да изживеете подобна агония. Съжалявам ви!

В името на личното си его и политическо преуспяване  се погаврихте с мъката на хората. Да, "Възраждане" порасна като антисистемна партия с популистки послания и демагогска реторика, но скоро балонът ще се спука, илюзията ще се разпадне и под мантията на факира ще лъсне обикновен  провинциален фокусник", написа Караянчева в личния си фейсбук профил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай