Сексът като руска рулетка

Убиецът от Банишора пробва номера на Анита Мейзер - надява се да отърве затвора като убеди съда, че Калина е издъхнала след брутална любовна игра

Сексът като руска рулетка | StandartNews.com

Секс като руска рулетка. Така изглежда все по-популярна любовна игра, която често завършва със сладка смърт, секунди след като удоволствието е изстреляло жертвата на седмото небе. Нарича се еротична асфиксия. Става дума за съзнателното ограничаване на притока на кислород до мозъка, с цел да се достигне до по-високо ниво на сексуална възбуда и по-мощен оргазъм, който може да продължи до 10 секунди. За целта се използват пристягащи връзки, шалове, колани и всевъзможни примки около врата.

Българското ноу хау са свинските опашки

С такава беше пристегнат вратът на 40-годишния културист и бивш охранител Николай Димов, който през лятото на 2016 г. издъхна на любовното ложе. Според версията на съпругата му Анита Мейзер здравенякът искал да скъса пластмасовите връзки с мускулите на врата си, но не успял, а през това време тя била навън.

В крайна сметка дамата, която по едно време беше №1 по силиконов бюст у нас, отнесе 3 години за причиняване на смърт по непредпазливост, но сега се надява присъдата й да бъде намалена на последна инстанция. Покрай нейната история се заговори каква беля може да стане при практикуването на нестандартен секс.

Фатално задушаване след по-груби креватни изпълнения е сламката, за която сега опитва да се хване и обвиненият за убийството на 25-годишната Калина от столичния квартал „Банишора”.

Роденият в Русе готвач Васил Василев явно се надява да отърве затвора като заложи на версията, че не е затрил нарочно приятелката си, а само се е престарал в любовната игра. Така звучат и изказванията на неговия адвокат Христо Чолаков, който още при гледането на мярката на клиента му се зае да обяснява, че твърдението на прокуратурата за скандал между Калина и Васил заради получен от нея SMS не е вярно. Според защитника готвачът знаел всички пароли на момичето и тя не можела нищо да скрие. А и двамата били сгодени и даже мислели за сватба. За зла участ обаче пийнали повече и прекалили с нестандартния секс, който завършил със смъртта на намерената чисто гола Калина.

Уж по-осведомени пък даже написаха, че Васил приклещил с крака врата на приятелката си, за да се постигне описаната по-горе еротична асфиксия. Понеже като сноубордист бил здрав в краката, престарал се и това довело до фаталния край.

Така и не стана ясно обаче защо русенецът е изкарал цяла нощ с трупа, а вместо да се обади на 112, се е заел да пише SMS-и до баща си и негова позната, в които да обяснява, че ще се самоубива.

Засега хипотеза за смърт заради секс не се приема от прокуратурата, която повдигна обвинение за умишлено убийство, но времето ще покаже дали Васил ще може да се измъкне по сценария „Мейзер”.

Най-лошото е обаче, ако много младежи решат да пробват авангардната техника за дълъг и незабравим оргазъм. Всички те трябва да знаят, че всяка година от 500 до 1000 американци свършват за последно по този начин.

Сред тях е и холивудската легенда Дейвид Карадайн, който на 4 юни 2009 г. беше открит гол и мъртъв в своята хотелска стая в Банкок. Звездата от „Убий Бил” на режисьора Тарантино снимал там последния си филм „Stretch”. Намерен е да виси на въже, вързано на кука от гардероба, и с ръка на гениталите. Заключението на съдебните лекари е, че става дума за класически пример за мастурбация чрез асфикция.

Същото е становището и за смъртта на австралийския музикант и певец Майкъл Хътчинс, вокал и текстописец на групата INXS. Той приключва земния си път в хотел в Сидни като версията за фатално задушаване при самозадоволяване е потвърдена по-късно и от бившата му съпруга Паула.

Автоеротична асфикция е диагнозата за смъртта на 32-годишния британски тв водещ Кристиан Дигби, издъхнал след секс забавление в дома си в Източен Лондон през март 2010 г.

Разбира се, има и много по-идиотски начини да си отидеш заради секс.

Изобщо не слагаме в сметката разни садо мазо играчки с белезници, камшици и прочие, познати на всички читатели на „50 нюанса сиво”

Говорим за безумства, като да си поставиш електрощипки на зърната на гърдите и токовият удар да се окаже фатален. Или пък да си съсипеш гениталите с горещ восък.

Разбира се, има и примери за нещастни случаи, които са на границата на трагедията и вица. Като историята за френския президент Феликс Фауър (управлявал от 1895 до 1899 г.), който издъхнал в кабинета си, докато любовницата му Маргарит Стейнхил го радвала с орална любов. Държавният глава си отишъл от масивен инфаркт, но клетата му изгора изпаднала в шок, който довел до блокаж на челюстта й. Наложило се спешно хирург да я спасява от конфузната ситуация.

Затова е добре да се знае, че сексът понякога убива. Макар вероятно това да е един от най-приятните начини човек да си отиде от този свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай