Ревизоро видя атака по Главчев чрез акцията в митниците

Бившият шеф на митниците забеляза негативниь пиар за страната ни и за служебното правителство

Ревизоро видя атака по Главчев чрез акцията в митниците | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Бившият директор на Агенция "Митници" Емил Димитров - Ревизоро смята, че най-големият проблем се създава за новото служебно правителство, което ще поеме негативния пиар. Димитров коментира вчерашната акция в Агенция "Митници", при която бе задържана шефката на ведомството Петя Банкова.  

„Ако сега сте на мястото на Димитър Главчев като премиер и трябва да продължите пътя за Шенген, трябва да убедите държавите, които са против нас, че ние имаме защита на границите. Как ще го направите, когато висшето ръководство на Агенцията се оказва, че участва в корупционни схеми”, каза Ревизоро.

По думите му каквато и да е истината в ситуацията щетата е огромна.

„Винаги е имало канали и тези канали са унаследени. Имаше камиони, които бяха с изработени фабрични тайници, за да прекарват разни неща. Това няма нищо общо с акцията”, уточни Димитров по отношение на вчерашните разкрития.

„Преди 20 години си дадох оставката, защото дойде частна фирма и трябваше да подарим митницата. Тогава маса продажници се съгласиха да станат началници, за да могат да израснат. В момента има същото нещо”, каза още Емил Димитров.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Скандалът трещи! Адвокат проговори за задържаната шефка на митниците

ВИЖТЕ ОЩЕ: Денков хвърли тежки обвинения към ДАНС заради митниците

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай