Вторник,

Кошмар! Проговори момчето, унизено от Куката и Емили (СНИМКА)

От: СТАНДАРТ -
3230
Кошмар! Проговори момчето, унизено от Куката и Емили (СНИМКА)
A
A
A

Проговори момчето, което Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката унизиха жестоко в пловдивски мол. То не пожела да разкаже историята си пред националните телевизии. Само се е обърнало към ютюбъра Станислав Цанов.

ВИЖ ОЩЕ: Куката го удари на молба, Емили се оказа Даниел 

Денислав разкрива нови неподозирани детайли за тормоза, на който е бил подложен. В Youtube канала "Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ" той споделя, че след ужасната ситуация в мола, не е смеел да излиза навън, защото го е било страх от Тошо Куката. Денислав дори не е искал да разговаря с родителите си, предаде БЛИЦ.

ВИЖ ОЩЕ: Емили ахна пред камерите. Майката на Куката проплака

Момчето има направени психиатрични изследвани през 2020 година, чиято анамнеза твърди, че няма проблемно поведение, но е лесно внушаем и не умее да прави преценка в различни ситуации. Денислав признава, че наистина е лесно манипулируем.

ВИЖ ОЩЕ: След брутална гавра Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца в ареста

Той разкрива, че неговият колега Стоян е направил първата крачка.

"Работихме заедно. Беше ми искал 20 лева за среща с Чеченеца", разказва Денислав. До момента той не е познавал нито един от тримата "инфлуенсъри", които по-късно ще се изгаврят с него.

ВИЖ ОЩЕ: Кошмар! Думите в съда на Емили Тротинетката

Денислав разкрива, че първите клипове, на които Чеченеца го разхожда на конче в "Кауфланд", са имали за цел "да гръмнат в социалните мрежи и да има много гледаемост". Момчето проговори и за видеото, което взриви мрежата и по-късно стана повод за ареста на Чеченеца, Тротинетката и Куката.

"Чакаха ме на маса в мола. Казаха ми, че съм бил закъснял. Бяха ме накарали да платя таксито на Емили и нейните приятели. Куката покани едни малки деца и като гледах се познаваше с едно малко момиче. Започна да ми вика, че съм му бил роб. Не се смееше, едва ли е шега", споделя той. Денислав си спомня и кой извади каишката-колан.

"Тихомир-Мелиса, как се казва вече и аз не знам. Беше ми сложил колана, а Куката ми казваше какво да правя. Тошо Куката ми каза да съм на 4 крака, да лая, да съм роб на Емили и да правя каквото ми казва. След като видях клипа, че цяла България го е гледала, вече разбрах, че беше унизително. Хората се смееха, снимаха. Даже се снимаха с Чеченеца и Тошо Куката", разказва още Денислав.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com