След брутална гавра Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца в ареста

Транссексуалното момиче взриви мрежата

След брутална гавра Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца в ареста | StandartNews.com

Емили Тротинетката прекали. Момчето, което стана момиче, и периодично скандализира мрежата с шантави клипове, този път премина всички граници. Появи се на клип, в който разхожда на каишка момче със специални потребности, отнасяйки се към него като към куче. Дай лапа, казва във скандалното видео Емили и му подхвърля чаша, която той да донесе обратно. Мрежата с основание завря от гняв. Случаят светкавично стигна до вътрешния министър Иван Демерджиев, който разпореди проверка.

Полицията се задейства и за няколко зала белезници щракнаха на ръцете на Емили и на посочените от нея поръчители на видеото Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов Чеченеца.

"Накараха ме насила да участвам в гаврата. Аз не исках, но ме заплашиха. Тошо Куката ме накара насила да водя момчето на каишка. Преди това искаше да водим друго момче", заяви Емили пред "България Днес".

След излизането на видеоклипа пловдивската полиция задържа Чеченеца и Тошо Куката и ги отведе за разпит.

Районната прокуратура-Пловдив пък самосезира по случая и образува досъдебно производство за извършени хулигански действия.

Сцената била част от клип на тиктокъра Чеченеца и е заснета в Пловдив. На нея се вижда как младежът е вързан на каишка, която е дърпана от транссексуалното момиче, което го третира като куче. „С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче. Въщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности. Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца”, пише Милен Готти.

Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов Чеченеца са в ареста за 24 часа. Преди да бъдат качени в полицейския бус, за да бъдат отведени в следствието, Тодор Огнянов коментира, че момчето само поискало да бъде снимано.

Жената на другия задържан - Петко Атанасов Чеченеца, пък заяви, че срещнали момчето преди две седмици в магазин в Пловдив.

"Чеченеца ми се обади по телефона и ме попита дали помня детето, което сме виждали в магазина, което ми се кефи и иска да бъдем приятели, което иска да прави клипове с нас.

Каза ми, че има идеята да направим клип с него все едно е куче. Аз му отговорих, че съм против. Той обаче ми каза, че детето му е предложило това“, разказа Анна Рачковска, жената до Чеченеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай