Проф. Георги Рачев обяви голяма ротация във времето. Започва утре

На 8 март температурите в столицата ще бъдат около 7-8 градуса

Проф. Георги Рачев обяви голяма ротация във времето. Започва утре | StandartNews.com

Голяма ротация с времето, която започва още от утре, обяви топ климатологът проф. Георги Рачев.

„Може да се окаже, че днешният празник ще бъде най-студеният ден поне до първа пролет. Днес ще е хладно, утре топло, в събота още по-топло, а в неделя пак мечтаем за джапанки“, каза експертът в ефира на бТВ.

На 8 март температурите в столицата ще бъдат около 7-8 градуса. „Чадърчето може да го оставим особено ако претичваме от ресторант в кафене“, каза проф. Рачев.

В събота и неделя се очаква затопляне с температури съответно 12 и 16-17 градуса. Най-топлото място в Европа ще бъдат Източните Балкани.

В понеделник в София ще бъде между 15 и 17 градуса, а на някои места като Ивайловград, Свиленград и Хасково в понеделник се очакват 18-19 градуса.

От началото на следващата седмица обаче отново ще има валежи. В сряда и четвъртък се очаква захлаждане.

„Типично мартенско време, мъжете да не се отпускаме, жените ни поддържат в тонус да не мислим, че всичко сме оправили, имаме да правим още много неща за прекрасните дами“, каза климатологът проф. Георги Рачев.

В Пампорово е натрупала прясна снежна покривка, но по думите на проф. Рачев в следващите две седмици нов сняг няма да има.

Времето е дерогация и комбинация, променя се непрекъснато и така ще си върви, един вид ротация, каза климатологът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Dilqn pavlov
преди 1 месец

smeshnik glavatati e rutacia

Откажи
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи
Габи
преди 1 месец

Боби Иванов даде достатъчно добра информация и прогноза за времето. Защо и кому беше нужно няколко минути по-късно на екрана да цъфне Рачев и половин час да занимава зрителите с неговите рисунки и слоноицлияния. Сигорно телевизиите имат много излишни доходи от непрекъснатите реклами и търсят връзкари като този предугаждащ синоптик разхождащ се пред екран да тлъст хонорар.

Откажи