Повече от лесно. Как да се сдобием със стикер от МВР

Как се намират пропуските

Повече от лесно. Как да се сдобием със стикер от МВР | StandartNews.com

Автомобилът на всеки български гражданин може да се превърне в депутатска кола срещу скромната сума от 10 лева, показа проверка на „Телеграф“. Срещу десетачка може да се сдобием със стикер с герб и национален трикольор, който гордо да поставим на предното панорамно стъкло на колата си. 

Такава лепенка се мъдреше на предния джам на мерцедес, управляван от прочулата се с уменията си зад волана едрогърда мадама Мис Джигит. След видео, което силиконката сама пусна как юрка возило за 200 бона със 156 км/ч по магистрала „Тракия“, лепенката допълнително скандализира обществото. Оказа се, че стикерът е фалшив, а такива изобилстват в онлайн сайтовете за продажби на всевъзможни стоки, както и се предлагат из фейсбук групи, показва проверка на вестника. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Курчо
преди 2 месеца

Тези стикери създават проблеми, а не ги решават !

Откажи