„Пощенска кутия за приказки" с тема „Защото има значение"

„Пощенска кутия за приказки" с тема „Защото има значение" | StandartNews.com

София. Време е за декемврийската тема на Пощенска кутия за приказки. "Защото има значение" със сигурност ще ни накара да се замислим в края на една доста противоречива година.

Любопитните истории на знайни и незнайни разказвачи може да чуете на 3 декември в Sofia Live Club. Очакваме вашите истории не по-късно от 30 ноември на: [email protected].

В предстоящото четене участие ще вземат Владо Пенев, Александър Сано, Марта Вачкова, Ваня Щерева, Мария Илиева, Дарин Ангелов, Биляна Петринска, Тони Аргиров, Драго Симеонов, Венци Мицов и Емил Джасим.

И понеже ни тресе предколедна треска, този път подаръците за вас ще бъдат три, вместо един. Напомняме ви, че на 19 декември в Bulgaria Mall ще организираме второто четене на ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА ДЕТСКИ ПРИКАЗКИ! Едно събитие, което се случи за първи път на 1 юни. Тогава зарадвахме най-малките с чисто-нови детски приказки. Ако искате да опитате перото си и в тази категория, можете да ни изпратите детската си приказка до 14 декември, пак на [email protected]!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай