Попфолк дива се изповяда за насилие упражнявано 5 години над нея

Това е причина тя да изчезне за дълъг период от време от публичното пространство

Попфолк дива се изповяда за насилие упражнявано 5 години над нея | StandartNews.com

Случаите на домашно насилие, за които бе изнесена информация през последните седмици, ни накараха да погледнем отново към един жесток пример на психически и физически тормоз. Певицата Таня Боева е била подложена на това 5 години и изповяда ужаса в интервю за бТВ.

Именно домашното насилие е причина тя да изчезне за дълъг период от време от публичното пространство.

„Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“, сподели певицата.

Кошмарът за нея е започнал през 2017 г. Получавала е заплахи в дома си, на улицата, опустошават дома ѝ, има опит да ѝ бъде подхвърлен наркотик в колата, за да лежи в затвора и да ѝ бъдат отнети родителските права.

На въпроса дали зад всичко това стои бившият ѝ съпруг тя отговори: „Повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“.

„Голяма грешка направих, че мълчах 5 години. Но от позицията на човек, който подава жалба, се оказах обвиняема за уронване на престиж“, каза още певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай