НДК почерня от полиция. Извадиха и водно оръдие (ОБНОВЕНА)

Какво става?

НДК почерня от полиция. Извадиха и водно оръдие (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Източник: БЛИЦ

НДК почерня от полиция. Униформени са разположени на различни точки около НДК, като по думите на притеснени хора, е докарано и водно оръдие, съобщи БЛИЦ, позовавайки се на читатели, подали сигнал в агенцията.

Снимки: БЛИЦ

От пресцентъра на МВР съобщиха, че засиленото полицейско присъствие е заради Луковмарш. Проявата бе насрочена за днес, но бе забранена от Столична община.

Основен организатор на Луковмарш е крайния националистически Български национален съюз (БНС), организацията се смята за близка до ВМРО.

Пред НДК бе забелязан и евродепутатът Ангел Джамбазки. Поддръжници на Луковмарш бяха видени и в подлеза на метрото.

Снимки: БЛИЦ

Заповедта за забрана на Луковмарш е издадена, след като от СДВР е получено уведомление до кмета на Столичната община, че в района на НДК се събират представители на организатора и техни привърженици с цел провеждане на заявено мероприятие - шествие, което не е съгласувано от Столичната община. Съгласно издадената заповед провеждането на мероприятието се прекратява, а СДВР трябва да предприемат необходимите действия, съгласно чл. 13, ал. 2 от Закона за събранията, митингите и манифестациите за осигуряване на обществения ред.

От Столична община е съгласувано само провеждането на церемония на ул.“Тракия“ 1, след като заповедта за забрана за провеждане на шествието бе обжалвана от организатора и отменена от Административен съд – София град.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
123
преди 2 месеца

Голям страх, голямо нещо, соца, направо бледнее пред евроатлантическата "демокрация", ..... жалка картинка.....

Откажи