Напрежение! Ад на АМ Тракия

Очаквани проблеми заради голямото прибиране

Напрежение! Ад на АМ Тракия | StandartNews.com

Очаквани проблеми в страната заради тежкия трафик в последния ден на празниците.

"Тежка верижна катастрофа на АМ Тракия на 100км посока София. Има една загинала жена. Карайте внимателно!", написа млада дама във Фейсбук групата "Катастрофи в София", като сподели и ужасяваща снимка от мястото на инцидента.

На 17.04.2023 г. около 12,40 ч., на АМ „Тракия“, км. 100 е възникнало ПТП между 5 автомобила. По първоначални данни са пострадали три лица, които са контактни. Движението се осъществява в аварийна лента. Регулира се от екипи на „Пътна полиция“. На място са екипи на пожарната и Спешна помощ. Изпратена е дежурна група на РУ – Пазарджик за извършване на оглед, уточниха от полицията в Пазарджик.

 Натоварен е трафикът по основните пътища и магистрали към големите градове. От ранния следобед по пътищата ще има и засилено полицейско присъствие.

Очакван интензивен трафик още в преди обедните часове затруднява движението по път Е-79 в участъка между Мездра и Ботевград.

Там се изгражда и нов скоростен път, което допълнително усложнява пътната обстановка. Натоварени са вече и входовете към столицата откъм магистралите "Хемус", "Тракия" и "Струма", както и по граничните пунктове "Кулата" и "Капитан Андреево". Заради прибирането на много българи, пътували до Гърция и Турция.

Още по-интензивно движение се очаква в следобедните часове на деня. 

Повече от 700 екипа на пътна полиция ще регулират трафика в цялата страна, съобщава Блиц..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай