Христо Иванов почна панаирите на "Росенец"

Отиде на дюдюка пред общината в Бургас

Христо Иванов почна панаирите на "Росенец" | StandartNews.com

Проваленият политик Христо Иванов започна панаирите на „Росенец”. Оказа се, че полицията не го пуска на плажа в парка, защото там вече има друга група хора. От снощи хиляди младежи и активисти на ДПС от цялата страна пристигнаха в парк „Росенец”.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС се събра в "Росенец"

Спонтанната им реакция бе провокирана именно от обявеното "свободното плажуване" с лодки, организирано от предводителя на умните и красивите. По неофициална информация в парка има над 8000 членове и симпатизанти на партията.

ВИЖ ОЩЕ: Какво каза Доган за масовото плажуване на Росенец

МВР охранява обществения ред, след като вчера НСО се оттегли по желание на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Самият той е във вилата на "Росенец", а тук е и цялото ръководство на ДПС, както и депутатите на движението.

В същото време Христо Иванов и Иво Мирчев се разправяха с полицаите на място пред имението защо не ги допускат да слязат на самия плаж, при положение, че имали разрешение. Крещяха, че лично са говорили вчера с полицая, който днес не ги пуска. Униформеният обясни, че независимо от разрешението, щом вече има струпване на хора в парка, не може да пусне групата на Иванов.

Бариерата в парк „Росенец“ беше премахната още преди ден, достъпът до имението на почетния председател само не е свободен. Самият той силно се надява да не се стигне до ескалация на напрежението и сблъсъци край имота му, съобщи бТВ, чийто екип бе на гости при него снощи.

Обиден, Христо Иванов обяви, че мести протестната си акция пред кметството в Бургас, за да държи сметка на кмета Димитър Николов защо не може да плажува на „Росенец”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай