Голям проблем в Гърция! Засяга хиляди туристи

С какво е свързан той по празниците

Голям проблем в Гърция! Засяга хиляди туристи | StandartNews.com

Много трябва да внимават българите, които пътуват тези дни по гръцките пътища.

В Гърция са въведени извънредни мерки по контрол на трафика в навечерието на празниците. Извършват се много проверки на шофьорите. Интензивно е движението по пътищата.

Повишено е полицейското присъствие по цялата пътна мрежа на страната. Почти през 20 километра има контролни пътни екипи.

Засилени са мерките при влизане и излизане в големите градове. В сила е забрана за движение на товарни автомобили в часовете на силен трафик. Пътната мрежа се охранява по сектори в зависимост от условията във всеки район.

Масови са проверките за алкохол,пушене в автомобила пред деца, както и за изправност на колите. Задължително е всяка кола да е снабдена с вериги за сняг.

Силен е трафикът в двете посоки по граничните пунктове с България. Туристическите оператори информират за повишен интерес на гръцките туристи към българските райони за празниците, пише БНР.

В същото време има повече резервации за празниците от български туристи в сравнение с миналата година.

Магазините работят с удължено работно време. Пролетно време в края на годината прогнозират синоптиците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Mexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи