Големи ядове за Милко Калайджиев! Разсипаха го

Певецът твърди, че винаги е бил изряден

Големи ядове за Милко Калайджиев! Разсипаха го | StandartNews.com

След като НАП запорира имуществото на Милко Калайджиев, сега следва да се проведе търг, насрочен за 15 май, на който да бъде продадена къщата му за гости в с. Мезек.

Певецът бе сполетян от неприятностите, след като от ДФ "Земеделие" му поискаха да върне 309 хил. лв. евросредства, вложени в частната му стопанска дейност. Според фонда прегрешението му е, че не е правил по 80 бона годишен оборот в луксозната си странноприемница.

Истината на Милко Калайджиев обаче се оказва съвсем различна. Той споделя, че от ДФ "Земеделие" измислили план със задна дата, за който твърдят, че не е изпълнен. И е категоричен, че няма нито едно нарушение и винаги е бил изряден. Освен това фолкпевецът е убеден, че всичко това е клопка, предварително подготвена от държавните институции.

Като виновник за случващото се определя зам.-министъра на икономиката Александър Манолев, който си направил къща за гости в Сандански. От там се разшумяло, че имотът бил заключен цели 5 години и Бойко Борисов наредил: "Взимайте им къщите!", пише "Уикенд".

Милко Калайджиев го закъса. НАП му взима най-милото

Изпълнителят е категоричен, че към ден-днешен продължава да няма никакви задължения към НАП, а всичко, което е на негово име, е запорирано, с изключение на къщата им в Свиленград, която се води на името на съпругата му. От ДФЗ ги натоварили да му вземат 390 хил. лв., дадени ми като евросредства по програмата. Недоумява защо е това бързане.

Предвид, че целия този натиск идва от София, Калайджиев подозира, че целта е да им продадат къщите и да усвоят парите от Европа, преди да приключат двете колективни дела, които водят 284 собственици на къщи за гости, ужилени от ДФЗ, пише още изданието. 

/show.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай