Защо биячът на Чорапа крещял на чистачки

Ивайло Пенов се карал с тях, искал да чистят и под масите на заведението му

Защо биячът на Чорапа крещял на чистачки | StandartNews.com

Защо Ивайло Пенов, който наби продавача на чорапи Митко в Капана, се е държал арогантно и с жени от пловдивската "Чистота", разкри Нова тв.

Това разказаха служителки на общинското предприятие,, които за малко нса се разминали с ръкопашна схватка с бизнесмена, който беше задържан за нападението над Митко.

Инцидентът с чистачките, за който "Стандарт" вече писа, се е случил на 22 май при почистването на улицата пред заведението на Пенев.

"Към 9 часа към нас се приближи господинът, Той крещеше срещу жените, защото не бил доволен как са почистили. Казах му да се обърне към мен, да разговаря с мен и да остави жените да работят. Тогава той скочи срещу мен и започна да ми крещи", разказа в ефира на "Здравей, България" Евгения Арабаджиева, контрольор в ОП "Чистота" - Пловдив.

По думите й вербалната агресия прераснала във физическа саморазправа. Тя се опитала да говори с Пенов и го е попитала от какво не е доволен, а той отговорил, че иска да се чисти и под масите на заведението му. Тя опитала да го успокои, но той продължил още по-настървено да напада нея и останалите жени. От дружеството са подали жалба срещу агресивното поведение на собственика на заведение. Арабаджиева обаче обясни, че все още не е потърсена от полицията, за да даде показания за инцидента.

Чистачката пък заяви, че Пенов е посегнал към нея с ръка, но тя успяла бързо да се отдръпне и не е била ударена.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай