Без напрежение по КПП-та в София

Най-голяма опашка има на пункта на магистрала „Тракия“

Без напрежение по КПП-та в София | StandartNews.com

На пропускателните пунктове на София няма сериозно напрежение. Най-голяма е колоната от автомобили на пункта за проверка в началото на АМ „Тракия“.

За пореден ден от МВР напомнят, че всеки, който иска да напусне или да влезе в София, трябва да има попълнен от работодател документ, удостоверяващ причината за пътуването или попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от сайта на вътрешното министерство. И към момента на всички пропусквателни пунктове продължават проверките, при които полицаи искат освен декларации и лични документи.

Пропускателните пунктове за София са следните: по пътя от Калотина за столицата при Божурище, по пътя за Перник при КПП-то на Владая, на АМ "Тракия" в посока Бургас КПП-то е при разклона за Лозен, а за София - при Верила. На АМ "Струма" полицейски постове има в посока Благоевград при първия тунел, а на АМ "Хемус" - при пътен възел Яна.

По пътя между Своге и София полицейските патрули са преди Нови Искър, а по пътя от Самоков за София - при караулката на Горубляне на изхода на София и при вилна зона "Мечката". Между София и Бистрица и Белчински бани полицейски патрул има при вилна зона "Ярема", а по пътя от София до Петрохан - между Волуяк и Костинброд.

От МВР напомнят, че смисълът на проверките е да се спрат безпричинните пътувания.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай