Азарей каза тежката си дума! Какво ни чака за ЧНГ

Прогноза за 2023 година на топ астролога

Азарей каза тежката си дума! Какво ни чака за ЧНГ | StandartNews.com

Топ астрологът Азарей направи своята прлогноза за 2023 година. Ето част от нея, цитирана от Марица.

Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на определен зодиакален знак и планета.

2023-та година  ще бъде под егидата на зодиакалниия знак Везни и планетата Марс. 

Везните са мъжки знак и той се ръководи от променливи емоционални настроения. Вместо равновесие има дисхармония. Знакът отговаря за партньорствата, правосъдието, международните отношения, конфликти и напрежения, за изкуствата и връзките с чужбина.

Като капак на всичко 2023 година ще се води от войнствения Марс. Той е един от главните богове от тракийския пантеон и ни е познат под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс. Той е в стихията си в битките за власт и му е присъща агресията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е символ на връзката небе-земя и е чистачът на природата.

Той почиства земята от лоша и гнила енергия. Кучето се представя като водач на душите. Марс се грижи за съперничеството, действието, активността и тежката индустрия. 

Българите са готови да действат в името на качествена промяна. Обществото ще обсъжда и изисква от управляващите различни социални придобивки и подобрения. Обменът на информация ще бъде интензивен. Тези усилия ще доведат до усъвършенствания. Жените и децата ще се радват на грижите на обществото.

Нацията ще се развива и процъфтява.. Търговията и сделките ще са успешни. Ще има възможност за добра реколта. Здравето на хората ще бъде променливо в различните периоди на годината.

Предстоят нелеки времена за най-висшестоящите ръководители на страната. Политически личности, които стоят близо до правителството и държавния глава, вероятно ще преживеят трудни времена. Това влияние сочи смяна на правителството.

Парламентът ще създаде справедливи закони за благото на хората, които ще се опитат да заздравят демокрацията и ще подобрят народното благосъстояние в борбата с икономическата криза. Това е мирно време за разбирателство във всички дейности, които имат връзка с търговията, финансите. Търговските интереси на страната ще бъдат защитени, стокообменът ще се увеличи.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай