Ангелов иска хора за НОЩ от парламента

Министърът в оставка с изявление от трибуната на НС

Ангелов иска хора за НОЩ от парламента | StandartNews.com

Парламентът да излъчи експерти в Националния оперативен щаб за борба с коронавируса поиска здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов. Той отиде в Народното събрание, за да направи специално изявление по темата пред Много моля парламентарно представените партии да дадат предложения за членове на Националния оперативен щаб, каза Ангелов от парламентарната трибуна.

Няколко дни слушам как представители на различните политически партии предлагат членове на НОЩ и имат идеи за неговите функции, състав и неговите действия. Ако наистина смятате, че НОЩ е органът, който може да управлява ефективно пандемията в Република България, много моля, дайте вашите предложения за членове на НОЩ по начина, по който ги заявихте в кулоарите на Народното събрание, каза Ангелов.

Той обърна внимание, че са били изказани твърдения, че хирурзи не могат да управляват пандемията. "Аз твърдя, че пандемията се управлява успешно. Това е видимо за всички. Числата го показват и числата показват това мое твърдение и ние успяваме да излезем успешно и от третата вълна", подчерта министърът в оставка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай