А1 и „Просвета“ предлагат 30 дни безплатен достъп до е-просвета

Компаниите ще осигурят 30-дневен безплатен тестови период до образователната платформа за всички нови потребители

А1 и „Просвета“ предлагат 30 дни безплатен достъп до е-просвета | StandartNews.com
  • В разгара на третата вълна на COVID: А1 и „Просвета“ отново дават 30 дни безплатен достъп до образователната платформа е-просвета 
  • Предложението ще важи до 10 май както за месечния, така и за 1-годишните и за 2-годишните абонаменти

А1 и издателска група „Просвета“ обявиха, че подновяват кампанията си за осигуряване на безплатен тестови период до образователната платформа е-просвета, за да насърчат дигиталното образование след поредното затваряне на училищата. Компаниите ще осигурят 30-дневен безплатен тестови период до образователната платформа за всички нови потребители. В годината на дистанционното обучение платформата се утвърди като ценен помощник за ученици, родители и учители. Съдържанието в е-просвета е създадено по учебните програми на Министерството на образованието и науката и е подходящо за учещите по учебниците от всички издателства.

Електронното училище на България е-просвета е интерактивна образователна платформа, създадена, за да помогне на учениците и на учителите в дигиталната среда. В нея могат да бъдат открити стотици видеоуроци и кратки е-уроци, съобразени с особеностите на дигиталните технологии, които успяват да поддържат вниманието на учениците със синтезирана и същевременно увлекателно поднесена информация.

В е-просвета се предлагат всички интерактивни учебници на издателската група от 1.-12. клас, над 35 000 интерактивни материала и теста, задачи, упражнения, 3D визуализации, видеофилми, 360 градуса VR панорамни снимки и др. Ресурсите в платформата се обогатяват непрекъснато. Абонамент за е-просвета може да се активира на e-prosveta.bg или на A1.bg. Без значение дали потребителите ще изберат месечен, 1-годишен или 2-годишен абонамент, през първите 30 дни ще тече тестовия период, в който те могат да се уверят в ползите от платформата безплатно.

По този начин те ще могат да се възползват, без да плащат, от всички функционалности на платформата, която е отлично допълнение към образователния процес. Ако решат да се откажат от абонамента си по съответния ред, няма да дължат никакви неустойки. А ако електронното училище е-просвета им допадне и желаят да продължат използването му срещу заплащане, не се налага да правят нищо допълнително – избраният абонаментен план ще започне да тече автоматично, а таксата за него ще бъде заплатена  чрез  банковата карта на клиента.

Специалните условия с безплатен тестови период от 30 дни са достъпни за месечен, 1г. и 2г. абонаменти за е-просвета и се предлагат до 10 май. При поръчка на услугата се добавят данните на банкова карта, с която ще се извършва плащането на абонамента, ако бъде продължен след изтичането на безплатния тестови период. Повече информация за кампанията може да бъде открита на e-prosveta.bg и А1.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай