Заплахи за бомби затвориха училища из страната, полицията е на крак

Освобождаването на учениците се налага във връзка с непредвидената ситуация

Заплахи за бомби затвориха училища из страната, полицията е на крак | StandartNews.com

Източник: БГНЕС, архив

Общините Козлодуй, Хайредин и Мизия обявиха днешния ден за неучебен, след като е получен сигнал за бомбена заплаха, предаде бТВ.

„Освобождаването на учениците се налага във връзка с непредвидената ситуация, създала се поради получена заплаха на тел. 112. Информацията е получена от ръководството на РУ-Козлодуй. Бомбена заплаха е отправена към всички училища в област Враца“, съобщават от общинската управа в Козлодуй.

Община Мизия също публикува съобщение:

"Освобождаването на учениците от учебни занятия се налага във връзка с подаден сигнал за бомбена заплаха на тел. 112, който касае всички училища на територията на област Враца. Информацията е получена от ръководството на Участък Мизия. Ще бъдат предприети всички необходими мерки за осигуряване безопасността на учениците от отговорните институции".

Преди началото на учебните часове сградите в Бургас са били претърсени от полицията, след като също е получен сигнал. Нищо съмнително не е било открито, а учебният процес протича нормално.

В София са направени проверки още преди започване на часовете. Няма данни за нищо притеснително. Полицейското присъствие в района на училищата ще бъде засилен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
xomed
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи