Руснакът Костин идва утре у нас (ОБЗОР)

Руснакът Костин идва утре у нас (ОБЗОР) | StandartNews.com

Мъжът, който бе спряган за един от заподозрените за убийството на рускинята Анна и сина й Никита, който бе открит в куфар край Пасарел, е бил в Кипър по това време. Герман Костин твърди още, че никой не го е търсил за разпит в България. Нещо повече, самият той се бил свързал с Интерпол и руската прокуратура, за да се осведоми какво се случва. От руска страна го уверили, че няма данни да се води разследване срещу него. Последното му идване в България е на 10 февруари, но той категорично отрича да има връзка със случая.

"Моята жена е българка и Анна пристигна в България, за да лекува детето си. Това беше лятото. Пристигнах в София и там помогнах на г-жа Леонтиева да намери лекар за Никита. В Кипър й беше трудно да намери рускоговорящ лекар, а в България има. Когато са убили Анна и детето аз бях в Кипър. Физически не съм бил тук", коментира Герман Костин в сряда вечер в "Шоуто на Слави".

Той обясни още, че жена му е останала без работа, след огласяване на името му. Децата му били заплашени от изключване от училище. "Настоявам името ми да се изчисти от цялата помия, която се изля върху мен", поиска още Костин. Той обясни, че има билет и пристига в България на 10 април. При нужда той има готовност да дойде и по-рано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай