Първи снимки на Яна и Иво. Какво направил Чавдар преди да ги убие

В дъното са секс и пари

Първи снимки на Яна и Иво. Какво направил Чавдар преди да ги убие | StandartNews.com

Истински филм на ужасите е историята от софийското село Лозен. Преди да застреля двете си жертви – Яна и Иво, Чавдар Бояджиев си купил суши и дюнери. Наял се и хладнокръвно извършил кървавите престъления, пише Труд бг.

ВИЖ ОЩЕ: Порно клипчета в дъното на двойното убийство

Според психолози този факт сочи, че извършителят не е имал съзнание какво е да погубиш човек, за него то е сведено до физиологичен процес и показва пълното загърбване на всякакви обществени норми, ценности и права на другите, най-важното от които е правото на живот.

Затова неслучайно е искал да избяга в Русия и да се включи като доброволец във войната в Украйна, за да избива мъже, жени и деца - войната е най-добрата реализация на масовите убийци като старателни изпълнители и на най-нечовешките диктаторски заповеди.3

4-годишният татуиран убиец бе задържан и призна за двете си последни жертви, както и че умишлено, а не неволно преди година и 3 месеца е удушил своя приятелка.

Какво е провокирало убийствата? В дъното са секс и пари.

Преди около 2 месеца Яна помолила Чавдар да я включи в сайт за момичета и жени на живо, за да печели от гледания в интернет. Единственото условие било сайтът да е недостъпен за България, като се разбрали Чавдар да я снима с телефона си как правят секс. Сеансите ставали в автомобила на мъжа в полетата край Лозен и Нови хан.

Към 3 август Чавдар вече имал да дава към 1000 лева на момичето и се уговорили това да стане след поредната им среща. Към 21 ч той я взел от работата ѝ в столичен мол, купил суши, с което вечеряли в колата.

След секса Яна му казала, че вече дългът му е двойно по-голям - 2000 лева и избухнал спор дали е толкова. Мъжът извадил пистолет и застрелял Яна с три куршума.

Убиецът му казал, че иска да му върне дълга си от 10 000 лева, парите са от наркосделка и са оставени в тайник край мотел Църна маца. Предложил му да идат заедно да ги вземат и Иво се съгласил.

Когато пристигнали на измисленото място, Чавдар признал на Иво, че преди около 4 часа е убил Яна и му иска нов заем от 15 000 лв., с които да избяга от Турция и оттам в Русия, където да се запише като доброволец във войната в Украйна.

Иво отказал и това му струвало живота. Чавдар го прострелял веднъж, взел му портфейла с 600 лева, телефона му и започнал да го кара да си каже пин кода на банковата карта и паролата за банкиране, но Иво отново отказал и с няколко куршума килърът го довършил.

При ареста, у Чавдар Бояджиев са открити боен пистолет с пълнител, кутия с патрони и банковата карта на Иво. Заключението на балистичното изследване е, че намерените проектили и гилзи, открити на мястото на убийствата, са изстреляни от намерения пистолет.

В дома на арестувания са намерени дрехи и обувки с остатъци от кръв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай