Порно клипчета в дъното на двойното убийство

Двете жертви и извършителят са се познавали отдавна

Порно клипчета в дъното на двойното убийство | StandartNews.com

18-годишната ученичка, която бе застреляна край софийското село Лозен, не само е имала отношения с убиеца си, но заедно с него е снимала сексуални клипчета, които да бъдат качвани в порно сайтове. Това стана известно днес от информация на разследващите, потвърдена пред медиите от гл. комисар Живко Коцев, заместник главен секретар на МВР.

Според него именно по темата е възникнало недоразумение каква сума да получава той за цялата дейност и каква сума да получава тя. По твърденията му е разказал какво е направил с ученичката преди да направи срещата с другия убит - 27-годишен младеж.

„Направи пълни самопризнания и така в кратък срок събрахме под ръководството на прокуратурата необходимите неща. Посетихме дома му - там се намериха в пералнята дрехи и маратонки, които реагираха на кръв“, обясни Мирослав Данаилов, зам.-директор на СДВР.

Двете жертви и извършителят са се познавали отдавна. „И двете жертви са били наясно с неговата биография, поведение, характер и вариант да припечелват нещо“, каза още Данаилов.

Самопризнанията на обвинения мъж не спират дотук, разказват разследващите. Той дава показания И за извършено убийство миналата година, по което е разследван. „Ние откриваме сериозни пропуски в организацията по разкриване на това престъпление по непредпазливост от 2022 г., поради което сме поискали освобождаването от длъжност на началника на 8-мо РПУ-София“, поясни Живко Коцев.

Първо пред бТВ пък близък на предишната жертва разказал, че обвиненият Чавдар Бояджиев е направил самопризнания още миналата година, но само пред полицията. Засега обаче мъжът е обвинен само за убийството на момичето и момчето от Лозен, не и за предишната жертва.

„Ако се установят доказателства за това, че убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, ще бъдат изменени обвиненията спрямо него, също така предстои и преценка за това дали момичето от април миналата година да се добави“, поясни прокурор Христо Кръстев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай