Почти трагедия! Мъж заля майка и дете с бензин

Мъжът от село Самуилово, сливенско, е съжителствал известно време с пострадалата

Почти трагедия! Мъж заля майка и дете с бензин | StandartNews.com

В Сливен бе извършено жестоко посегателство срещу майка и малкото й дете. Мъж заля със запалителна течност бившата си приятелка и 2-годишния им син. Това се случило, когато жената водила детето към детската ясла.

По първоначална информация, след като ги залял, той извадил и запалка, но случайни хора се притекли на помощ и го спрели. Нападателят действал в нарушение на ограничителна заповед. Той има и редица криминални прояви зад гърба си.

„Случаят е от 9 февруари. Мъжът от село Самуилово е съжителствал известно време с пострадалата. Двамата са разделени, но тъй като обвиняемият я притеснявал, жената поискала ограничителна заповед. Тя била издадена на 11 януари от Районния съд в Сливен”, съобщи пред Нова телевизия говорителят на Районната прокуратура Катя Стаменова. 

По думите й според ограничителната заповед мъжът не трябвало да се доближава до нея, до дома й и до обичайните места, които посещава на разстояние, по-малко от 50 метра.

„Обвиняемият причакал жената пред  дома й и поискал да отиде с нея до детската ясла. Тя му  отказала, но въпреки това той нахлул в автомобила, с който тя тръгнала. В района на детската градина мъжът извадил запалителна течност и започнал да полива жената и детето, което било на задната седалка. Залял е и вътрешността на автомобила”, подчерта прокурорът.

Случайни минувачи видели случилото се и подали сигнал на спешния телефон 112. „На място веднага дошъл патрул и мъжът бил задържан. Той е на 36 години и е криминално проявен. В момента срещу него има и висящо наказателно производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества”, допълни Стаменова.

Тя обясни, че ще се изиска информация дали мъжът е получил издадената срещу него ограничителна заповед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи