Миска убила мъжа си културист (ОБЗОР)

Миска убила мъжа си културист (ОБЗОР) | StandartNews.com

По тялото на мъжа няма прободни рани, категорични са от прокуратурата

Скандална миска стои зад убийството на своя съпруг културист. Не е изключено Анита Мейзер да е удушила Николай Димов по време на бурен секс, твърди мълвата. Това, което е сигурно, са събраните доказателства, че Анита Желева, както е истинското й име, е причинила смъртта на мъжа си по непредпазливост, вследствие на умишлена средна телесна повреда. Това обяви днес говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров. Ще й бъде повдигнато обвинение по член 124 ал. 1 от НК. Това означава убийство по непредпазливост, чрез умишлено причиняване на средна телесна повреда, довела до временно разстройство на здравето и опасност за живота. Предвиденото от закона наказание за повдигнатото на скандалната миска обвинение е затвор от 2 до 8 години затвор. 40-годишният Николай Димов беше открит мъртъв в семейното им жилище в местността Евксиноград в нощта на събота срещу неделя. Мейзер е задържана за 72 часа. Предстои Окръжната прокуратура да внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража" спрямо миската.

Николай Димов е бил удушен, няма прободни рани, стана ясно още на пресконференцията. Окръжният прокурор Радослав Лазаров отказа всякакви коментари за начина и обстоятелствата, при които е починал. За посочените в медиите „свински опашки", чрез които евентуално е бил завързан и удушен здравенякът той внесе краткото пояснение, че това са кабелни стяжки. Според запознати сексбомбата Анита Мейзер разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска,

по време на садо-мазо ласки, при които са използвани свински опашки

Според сексолози пристягането около шията водело до опияняващо замайване в любовната игра, но било и доста опасно, ако се премине мярката. Също като в сериала "Клъцни/Срежи", при който в един от епизодите Крисчън и Кимбър правиха секс, по време на акта той я хвана за гушата, тя получи оргазъм. Резултатите от аутопсията ще покажат кога е настъпила смъртта на Николай и дали в организма му има алкохол и други стимулиращи вещества.
Първоначално Анита се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се стреснала. Сигналът за тежкото престъпление е получен малко след полунощ срещу неделя. Пред разследващите Анита тогава разказала как с Николай се прибрали посред нощ.
Двамата срещнали познати пред дома им и тя отишла до магазина. Когато се прибрала, намерила мъжа си вързан със "свински опашки" и мъртъв. Ясно е обаче, че тя се е качила с Николай апартамента. Това е лесно доказуемо, защото

цялата кооперация е опасана с видеонаблюдение

камери има и в асансьора, както и на етажа на Анита. Освен това до нейния апартамент се стига само с асансьор, за който трябва човек да има чип или да бъде извикан от горе.
Не е ясно обаче с какво е бил задушен Николай, като сред версиите са – с кабел или свинска опашка. "Това са обстоятелствата към настоящия етап, които бихме могли да популяризираме. Точната причина за смъртта е предмет на назначената вече съдебномедицинска експертиза, която 24 часа след деянието не може да бъде готова", заяви днес пред журналисти говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров.
Близките на Николай не приемат версията от обясненията на Анита Мейзер. Те споделиха, че двамата с Николай нямали интимни отношения от дълго време. Приятели на културиста, запознати доста добре с личния му живот и предпочитанията му, споделиха, че

той не си падал по екстремния секс

с връзване и други екстри. Веднага след убийството приятели на Николай бяха категорични, че той е сериозен мъж, с бизнес в САЩ, не е замесен в схеми и не е длъжник на никого. Така те ограничиха кръга от възможни извършители до тези в дома му.
40-годишният Николай Димов е познат като културист и фитнес инструктор. Работел в САЩ като шофьор на лимузини. Там се запознали с Анита, която е от Варна, но живее в Лас Вегас. Двамата се оженили преди четири години. Името Мейзер Анита е получила от втория си брак с американски богаташ, починал от инфаркт през 2008 г. От него Анита има дъщеря на име Джули, която се занимава с интериорен дизайн. След скандала с участието й на Мисис Свят, Мейзер за кратко заминава за Коста Рика. Там се опитва да завърти бизнес с бъгита. В Щатите играе на фондовата борса с акции. В България се занимава с недвижими имоти. Нейна собственост е и блокът, в който бе убит вторият й съпруг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай