Костин: Телефонът на Леонтиева работеше след смъртта й

Костин: Телефонът на Леонтиева работеше след смъртта й | StandartNews.com

"Вчера аз донесох сим картата на телефона. И телефонът на убитата работеше още не знам колко време след смъртта й! И на него имаше сметка от 160 лева! Разбирате ли? (...) До този момент, до вчера този телефон е работил тук, в България". Това заяви пред бТВ Герман Костин, бащата на 5-годишния Никита Леонтиев, който бе намерен мъртъв в Куфар край Пасарел. Руснакът коментира версиите за убийството на детето и майка му часове след като бе на разпит в СДВР.

Мъжът бе категоричен, че е невинен и за последен път видял Анна и момчето с непознат мъж, който най-вероятно е арабин. „Човекът, който я взе, той е действителен . Той реално съществува, истински е. И ако искат да го открият, могат на направят негов фоторобот. При това вчера - вече два месеца минаха", каза още той.

"Аз нищо не съм направил. Аз никого не съм убивал! И сега ми предявят нещо... Ако аз се бях почувствал виновен за нещо, аз имам пари, можех да се скрие в далечни страни, някъде да избягам.. Но аз дойдох тук. Дадох показания, всичко разказах...", сподели още той.

Руснакът ще остане в България, докато не изчисти името си. Предстои Столичната полиция да разпита още един път Костин, който по-рано съобщи, че не е убил детето си.

За случая се води разследване и в Русия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай