Данчо Катаджията мъсти на свидетели срещу него?

Миналата нощ неизвестни мъже са счупили стъклата на обект и на две коли с тръби

Данчо Катаджията мъсти на свидетели срещу него? | StandartNews.com

Автосервиз на основен свидетел срещу уволнения полицай от Ловеч Йордан Петков, известен още като Данчо Катаджията, е бил потрошен. Миналата нощ неизвестни мъже са счупили стъклата на обекта и на две коли с тръби, съобщава Нова телевизия.

След разследване на Нова ТВ той и Иван Иванов бяха уволнени.

Николай Панайотов преди време беше заплашен от колегата на Йордан Петков – Иван Иванов, че „няма да просъществува“. В предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия той сподели, че седмица преди деянието е получил нови заплахи.

„Имах заплахи. Подадох жалба, но нямаше абсолютно никакъв резултат от това нещо. Една седмица преди случилото се сигнализирах институциите. Опитах се да се свържа с директора на ОД на МВР, но без успех“, обясни Панайотов.

Той допълни, че на няколко пъти е забелязвал Иван Иванов и Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията, да обикалят района на сервиза и да оглеждат мястото. Но към момента няма как да се докаже дали те двамата са извършители.

А към момента е увеличена охраната на обекта. Въпреки всичко Панайотов е категоричен, че няма да се откаже от свидетелстването по досъдебното производство срещу двамата бивши полицаи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай