Разтърсваща изповед на Пинк за коронавируса

Беше ужасно. Имахме най-различни симптоми, казва певицата

Разтърсваща изповед на Пинк за коронавируса | StandartNews.com

Разтърсваща изповед за коронавируса направи американската певица Пинк, която заедно с 3-годишния си син се зарази в средата на март. "Беше ужасно. Имахме най-различни симптоми.", каза Пинк и описа преживяното в емоционално видеоинтервю. Над 466 000 са вече покосените от заразата в САЩ.

Пред водещата Елън Дедженеръс, която през последните дни провежда интервюта по видеовръзка от дома си, Пинк разказва за болестта. "Това беше най-страшното нещо в живота ми", каза тя. И продължи: "Имахме най-различни симптоми. Всеки ден се появяваше нещо ново". Първо се заразило детето, два дни по-късно - и самата певица. "От два дни Джеймисън вече няма температура. И това е огромно облекчение за всички ни", споделя Пинк. Синът ѝ е вдигнал температура на 14 март. В дните след това се появили и болки в корема, разстройство, главоболие, болки в гърдите. "Всеки ден се появяваше нещо ново, а температурата ставаше все по-висока." Пинк се обадила на детския лекар, но той ги посъветвал да останат вкъщи.

"На 16 март и аз се почувствах много изморена", казва тя и споделя, че в дните след това се появили и други симптоми. "Като дете имах тежка астма. Многократно съм била в болница заради това. Но от дълги години не ми се беше случвало. Някъде около 20 март една сутрин просто не можех да си поема въздух. Събудих се и не можех да дишам", казва тя и обяснява, че от години не била ползвала спрей за астма и инхалатор, но в края на март не можела да живее без тях. "Беше ужасно." Тогава Пинк е била подложена на тест и диагностицирана на Ковид-19 и той бил положителен. "Бях сигурна", казва певицата и добавя, че и при нея всеки ден се появявали най-различни симптоми.

 "Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, вижте, моят син е само на три години. Не само хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40", добява още изпълнителката. "Много рано е да правим заключения."

"Има толкова много хора, които не са могли да бъдат тествани. Мои приятели споделиха, че са прекарали подобно нещо през февруари", разказва още Пинк. Тя е убедена, че трябва да се провеждат много повече тестове.

Певицата казва, че сега всеки един може да бъде герой, "просто като си остане вкъщи, като си мие ръцете, като пазарува за възрастните си съседи". Изпълнителката посочва, че съпругът ѝ и 8-годишната им дъщеря не са проявили никакви симптоми.

Междувременно Пинк и тригодишният ѝ син се чувстват добре. Преди броени дни са им направени нови тестове, които са били негативни. След боледуването Пинк обяви, че ще дари общо 1 милион долара на две болници в САЩ. В едната, която се намира във Филаделфия, е работила майка ѝ - там в продължение на 18 години тя е била медицинска сестра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай