Ето къде може да се ваксинирате през уикенда

Имунизация срещу коронавирус ще има в градовете София, Варна, Бургас, Видин, Плевен, както и на територията на областите Враца и Смолян

Ето къде може да се ваксинирате през уикенда | StandartNews.com

През почивните дни мобилни имунизационни пунктове за вакинация срещу коронавирус ще има в градовете София, Варна, Бургас, Видин, Плевен, както и на територията на областите Враца и Смолян, съобщава БГНЕС. Събота и неделя в София ще работят мобилните имунизационни пунктове в петте големи търговски центрове - „Сердика Център“, „България МОЛ“, „The mall“, „Ринг“ и „Парадайс“ от 13.00 до 18.00 часа. От 9:00 до 16:00 часа и през двата дни ще работи пункта в Културния дом в ж.к. „Дружба”.

В Бургас мобилен имунизационен пункт ще е разположен пред Пантеона с работно време от 10.00 до 18.00 часа. Във Варна през почивните дни мобилен ваксинационен пункт ще има на входа на Морската градина, който ще работи от 16.00 до 20.30 часа.

В Плевен ще ваксинират на площад „Възраждане“ пред Мавзолея от 8.00 до 12.00 часа. Във Видин единият пункт ще е на общинския пазар, а другият на басейн „Диана“, намиращ се в Южната промишлена зона на града За област Враца през уикенда ваксини ще се поставят на общинските пазари в Криводол, в Бутан и в село Крушовица. За област Смолян мобилен пункт за ваксина ще работи от 14.00 до 17.30 часа в сградата на общината в Рудозем, както и на площада в Девин срещу Културния дом.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай