Vivacom започна продажбите на HUAWEI WATCH 4 и WATCH 4 PRO

Отличителното за серията HUAWEI WATCH 4 е, че предлага съставяне на електрокардиограма и 8-канален оптичен сензор за сърдечен ритъм

Vivacom започна продажбите на HUAWEI WATCH 4 и WATCH 4 PRO | StandartNews.com

 

Вече може да намерите най-новите елегантни смарт часовници HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 PRO във всички магазини на Vivacom или онлайн на специални цени от 21,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 300 за смарт часовник HUAWEI WATCH 4 в комплект със слушалки Freebuds 5i до 2 юли. А смарт часовник HUAWEI WATCH 4 PRO в комплект със слушалки Freebuds 5i отново до 2 юли, може да бъде закупен на цена от 28,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Отличителното за серията HUAWEI WATCH 4 е, че предлага съставяне на електрокардиограма и 8-канален оптичен сензор за сърдечен ритъм с технология TruSeen™ 5.0+, като по този начин тя осигурява прецизен мониторинг на показателите за сърдечно здраве като аритмия, пулс и модели на промяната му. Така часовникът може да предупреди за рискове, свързани със сърцето, като аномалии в сърдечния ритъм и артериалната ригидност. 

Серията HUAWEI WATCH 4 идва и с нова функция за проверка на дишането. Обективни индикатори като честота на дишане, диапазон на SpO2 и звуци при кашлица, заедно с информация за риск при тютюнопушене или замърсяване на въздуха, са база за оценка на здравето на белите дробове с помощта на патентован алгоритъм за анализ на респираторния спектър. Иновацията осигурява лесен достъп до резултатите и персонализирани съвети в приложението HUAWEI Health, което дава възможност на потребителите да предприемат превантивни мерки и да защитят белите си дробове. Функцията HUAWEI TruSleep™ 3.0 също е усъвършенствана в HUAWEI WATCH 4. 

Софтуерът TruSeen™ 5.0+ предлага редица функции, включително откриване на артериална ригидност. Наред с това има измерване на температурата на кожата, ЕКГ, мониторинг на SpO2, проследяване на TruSleep и мониторинг на сърдечния ритъм. Нова функция за едноминутен преглед по 7 здравни показателя силно улеснява комплексната грижа за здравето. 

HUAWEI WATCH 4 е с изключително елегантен 1.5-инчов AMOLED дисплей, покрит със сферично сапфирено стъкло и с 46-мм стоманен корпус, гарантиращи водоустойчивост на дълбочина до 30 метра. Допълнително, възможността за връзка чрез eSIM и LTE осигуряват на потребителите удобен начин за комуникация. 

HUAWEI WATCH 4 PRO предлага 1.5-инчов  AMOLED дисплей, покрит със сферично сапфирено стъкло и корпус с размери 48 мм, изработен от титаниева сплав TC4, които позволяват водоустойчивост до 30 метра. Устройството може да бъде използвано като средство за комуникация, тъй като разполага с възможност за връзка чрез eSIM и LTE. Батерията на Watch 4 Pro издържа до 4.5 дни. 

Повече информация може да намерите ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай