Петък,

Twitter иска да платите, за да не виждате реклами

От: екип на Стандарт -
542
Twitter иска да платите, за да не виждате реклами
A
A
A

Twitter работи върху ново, по-скъпо ниво на абонамент Blue, което ще позволи на потребителите да сърфират в платформата, без да виждат реклами. Според Мъск рекламите са твърде чести в Twitter и твърде големи, поради което предприема стъпки, за да не се виждат срещу абонаментна такса.

В САЩ,Twitter Blue в момента струва $11 на месец, когато потребителите се абонират директно през TwitteriOS или Приложение за Android.

Откакто Twitter започна да обновява абонамента през ноември, възможността да се виждат по-малко реклами във фийда беше една от основните точки за продажба, които компанията прокара, но това предимство все още е посочено като „очаквайте скоро“.

Според някои оценки рекламните приходи на Twitter са намалели рязко след поглъщането на компанията от Мъск през октомври. Според скорошен доклад, дневните приходи в определен ден са намалели с 40 процента спрямо същия ден преди година. Twitter приписва спада на първоначалното рестартиране на Twitter Blue, при което платформата беше превзета от проверени тролове, които използваха функцията за платена проверка, имитирайки марки и знаменитости.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията