Списание TIME сложи смартфон сред най-добрите изобретения на 2023

Задният капак на Nokia G22 е изработен от 100% рециклирана пластмаса

Списание TIME сложи смартфон сред най-добрите изобретения на 2023 | StandartNews.com

HMD, компанията, която стои зад новото поколение смартфони Nokia с опция за домашен ремонт, влезе в списъка на TIME с най-добрите изобретения за 2023 г. с Nokia G22. Устройството се предлага с възможност за ремонт QuickFix, който потребителите могат да извършат сами вкъщи.

Годишният списък на TIME с най-добрите изобретения за 2023 г. включва 200 необикновени иновации с положително влияние върху живота ни, включително променящия правилата на играта модел на HMD, Nokia G22 – първият от новата генерация смартфони на бранда с опция за поправка в домашни условия.

„Във време, когато иновациите процъфтяват, за нас е много важно да присъстваме в този престижен годишен списък. Искаме чрез красив и функционален дизайн да направим ремонтите на телефони по-достъпни и лесни за потребителите“, заяви Ларс Силбербауер, главен маркетинг директор на HMD.

Задният капак на Nokia G22 е изработен от 100% рециклирана пластмаса и можете да заменяте повредени дисплеи и стари батерии на устройства от модела. Той се предлага и с тридневен живот на батерията с 800 пълни цикъла на зареждане , което означава, че ще остане в добра форма за по-дълго време.  

След грандиозния успех на Nokia G22, HMD въвежда възможността за "направи си сам вкъщи" ремонт на смартфони в 5G сегмента с пускането на Nokia G42 5G в ярко розово и лилаво. Можете сами да подменяте пукнати екрани, огънати портове за зареждане и стари батерии. 

Изборът за най-добро изобретение за 2023 г. идва съвсем скоро след новината, че финландската компания е отличена с впечатляващия платинен рейтинг от водещия международен стандарт за устойчивост EcoVadis. Компанията е в топ 1% от предприятията и 98% от одитираните компании за ангажираността им с устойчиви практики в производството на комуникационно оборудване.

Списъкът се съставя чрез номинации от редактори и кореспонденти на TIME от цял свят и чрез процес на онлайн кандидатстване, като се обръща специално внимание на разрастващите се области - като изкуствения интелект, зелената енергия и устойчивото развитие. След това всеки претендент се оценява по редица ключови фактори, включително оригиналност, ефикасност, амбиция и въздействие.

https://time.com/collection/best-inventions-2023/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай