Промени в WhatsApp

Вече ще позволява да записвате и изпращате видеоклипове

Промени в WhatsApp | StandartNews.com

WhatsApp вече ще позволява да записвате и изпращате видеоклипове директно в приложението за съобщения, съобщава платформата, собственост на Meta.

Незабавните видео съобщения могат да бъдат с дължина до 60 секунди и са защитени по подобен начин с услугата за криптиране от край до край на приложението.

„Смятаме, че това ще бъде забавен начин за споделяне на моменти с цялата емоция, която идва от видеото, независимо дали е да пожелаете на някого честит рожден ден, да се посмеете на шега или да донесете добри новини“, каза компанията в четвъртък в публикация в блог.

Новата функция ще бъде подобна на изпращането на гласово съобщение на платформата, добавиха от компанията, като също така ще има начин за запис на видео със свободни ръце.

Компанията каза, че новата актуализация е започнала да се разпространява в приложението и ще бъде достъпна за всички през следващите седмици.

По-рано тази година WhatsApp пусна актуализация , която позволява на потребителите да редактират съобщения в приложението (стига да са в рамките на 15 минути след изпращането).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай