Google обяви актуализации на Workspace

Една от най-забележителните нови функции за емоджитата по време на среща

Google обяви актуализации на Workspace | StandartNews.com

Google обявява цял куп актуализации на Workspace, предназначени да подобрят виртуалната работа. Една от големите актуализации обаче са реакциите на емоджи по време на среща в Google Meet.

С тези реакции ще можете да пуснете емоджи като сърце или палец нагоре, за да покажете как се чувствате по време на среща. Емоджито ще се покаже във видео плочки или в списък, който изплува отстрани на екрана ви. Тези реакции по време на срещата ще бъдат въведени през април.

Google също така добавя режим "картина в картина" към Meet, което може да бъде полезна функция, за да ви позволи да видите кой говори, дори когато не сте в активния раздел Meet. Това ще бъде налично от април, при използване на Meet в браузъра Chrome.

Ако искате да виждате хората по-лесно, докато работите върху Google Doc, Sheet или Slide, скоро ще можете да стартирате или направите обаждане в Meet в едно от тези приложения, където ще виждате участниците в срещата точно до това, върху което работите. Тази функция ще бъде налична през следващите седмици.

Google също планира да добави незадължително криптиране от край до край за разговорите в Meet по-късно тази година за всички клиенти на Workspace.

Повече технологични новини може на намерите в рубрика Технологии.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай