Джаджата, предоставяща едно ново гейминг изживяване

Можете да играете игри в движение

Джаджата, предоставяща едно ново гейминг изживяване | StandartNews.com

Новата портативна гейминг конзола Lenovo Legion Go вече е налична за покупки в брой и на изплащане от А1 България в комбинация с ТВ план от телекомуникационния оператор.

Устройството работи с операционна система Windows 11, има голям 8,8-инчов дисплей и два контролера, които могат да се свалят от корпуса за по-голямо удобство. Legion Go разчита на процесор AMD Ryzen Z1 Extreme с графичен ускорител AMD RDNA, 16GB RAM и 512GB SSD памет за съхранение на информация. Паметта може да бъде разширена допълнително с Micro-SD карта.

Lenovo Legion Go предлага 8,8-инчов IPS дисплей с резолюция WQXGA (2560×1600 пиксела), честота на опресняване на картината до 144Hz и яркост до 500 нита. Конзолата е оборудвана с батерия 49,2Wh и поддържа бързо зареждане при 65W, с което може да се зареди от 0 до 70% за около половин час.

Два контролера са закачени от двете страни на конзолата, но могат и да се свалят за по-голямо удобство. Те имат RGB подсветка, удобни спусъци и бутони с възможност за програмиране, така че да изпълняват функциите, които геймърите искат. Контролерите имат и джойстици с ефекта на Хол, чрез който се постига много по-точно управление, елиминирайки така наречения джойстик дрифт.

Legion Go поддържа безжична свързаност – Wi-Fi и Bluetooth, както и жична – има два USB-C порта, които позволяват трансфер на данни до 40Gbps, и 3,5 мм жак за слушалки и микрофон. Legion Go може да се свърже с до два външни дисплея, клавиатура, мишка, камера и друга периферия за по-пълноценно забавление и дори за работа с устройството.

Новата конзола Lenovo Legion Go се предлага от избрани магазини на А1 България в брой и на лизинг за 24 и 36 месеца, а цените на устройството започват от 51,50 лева на месец за три години с план за домашна телевизия А1 ТВ 200+.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай