Защо тъгува принц Хари

Херцогът на Съсекс даде интервю преди да излезе книгата му с мемоари

Защо тъгува принц Хари | StandartNews.com

Херцогът на Съсекс принц Хари каза, че му липсва семейна топлина в отношенията с баща му крал Чарлз III и брат му принц Уилям . Той заяви това в интервю, откъси от което публикува ITV.

Хари казва, че би искал „да има семейство, а не институция“. Херцогът на Съсекс подчертава, че иска да "върне" баща си и брат си. Той е уверен, че кралското семейство е показало "абсолютна липса" на желание да сключи мир с него и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.

Отбелязва се, че пълното интервю с Хари ще бъде излъчено по ITV1 в неделя, 8 януари. Няколко дни по-късно ще бъдат публикувани и мемоарите му.

По-рано принц Хари и Меган Маркъл проговориха за скандала, който избухна в медиите след раждането на първото им дете, сина Арчи. Според съпрузите, поради факта, че снимката на бебето не е публикувана веднага, критиките в медиите са паднали върху двойката.

Принц Хари и Меган Маркъл не са членове на британското кралско семейство от 1 април 2020 г. За да отговарят на изискванията да се преместят в Съединените щати, да работят и да се занимават с бизнес дейности, те трябваше да се откажат от титлата „кралско височество“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай