Уокър се гордеел с нова роля

Пол Уокър и Вин Дизел в "Бързи и яростни"

Уокър се гордеел с нова роля | StandartNews.com

Високата скорост е причина за смъртта на актьора Пол Уокър, обявиха разследващите катастрофата в Калифорния. Необходимо е още време, за да бъде определена точно с колко км/ч се е движел автомобилът "Порше Карера ГТ", преди да се блъсне в стълб и дърво. Фаталният инцидент навява странно чувство - един трагичен край за холивудска звезда, чиито герои винаги летяха с мощни коли и мотори. Както вече е известно, зад волана е бил Роджър Родас, близък приятел и финансов консултант на Пол. Фенове на актьора оставиха цветя на мястото на трагедията и издигнаха временен мемориал.

Смъртта на Уокър отлага снимките на "Бързи и яростни VII", в който се вихреше с Вин Дизел и Дуейн Джонсън-Скалата, съобщиха продуцентите. Следващата локация на продукцията е трябвало да бъде Атланта, Джорджия, където екипът да замине в неделя след почивката за Деня на благодарността.

Но премиерата на "Часове" ще бъде на 13 декември - по-рано от предвиденото. В него Пол играе баща, който се опитва да спаси дъщеря си, след като ураганът Катрин връхлита Ню Орлиънс.

"Пол много би искал да продължим напред. Той беше горд с този проект, защото с него искаше да покаже на хората, че има истински професионални умения. На пресконференцията миналата седмица седяхме един до друг. Той беше толкова развълнуван какво ще кажат зрителите, когато гледат драмата. Напоследък не му се случваше често да показва таланта си", каза продуцентът на "Часове" Питър Сафран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай