Тъкър Карлсън с признание. Срамува се от интервюто с Путин

Ето какво разкри американският журналист

Тъкър Карлсън с признание. Срамува се от интервюто с Путин | StandartNews.com

Бившият журналист на „Фокс нюз“ Тъкър Карлсън, който преди 3 седмици предизвика световен фурор, като направи интервю с руския президент Владимир Путин, се разграничи от него. 

ВИЖ ОЩЕ: Путин с голямо обещание пред Тъкър. Даде дума за Полша

„Мразя целия този разговор, защото не беше искрен“, каза Карлсън, който по време на интервюто не зададе нито един сериозен въпрос и не опонира нито веднъж на събеседника си.

ВИЖ ОЩЕ: Путин проговори пред Карлсън! Ще има ли световна война

Дори Путин след това изрази удивление, че е бил интервюиран по толкова кротък начин. Карлсън бе гост в подкаста на Лекс Фридман, руски евреин, роден в Москва.

На 11-годишна възраст той емигрира в Америка и в момента живее в Остин, Тексас. Занимава се с компютри, писане на книги и водене на свое предаване, където кани известни общественици и политици.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Идеалист
преди 1 месец

С какво ли са го заплашили байданистите?

Откажи
МИД
преди 1 месец

Докато беше възхитен от Путин и го слушаше в захлас изведнъж започна да се срамува. Или го заплашиха в САЩ или това не са негови думи. Интервюто с Путин може спокойно да се нарече историческо. Милиони хора искаха да го чуят. Една празна или лъжлива дума нямаше. Който е чел историята на Русия знае че е така. Карлсън сега се обръща като палачинка. Грозно и унизително за него. Малко не вярвам че това са негови думи защото има само едно изречение че съжалявал. А след интервюто той беше във възторг.

Откажи
Дани Тодоров
преди 1 месец

И аз бих се срамувал да обслужа орално един болен диктатор пред очите на целия свят. Да си харчи копейките със здраве!

Откажи
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи
Йокин
преди 1 месец

Получи си 15мин.слава...

Откажи