Смайваща новина за Бил Гейтс

Замесен е покойният финансист Джефри Епщайн

Смайваща новина за Бил Гейтс | StandartNews.com

Нови смайващи разкрития за Бил Гейтс.

Милиардерът е имал връзка с 20-годишната рускиня Мила Антонова, когато все още е бил женен за Мелинда Гейтс, пише Wall Street Journal. Изневярата излиза наяве благодарение на покойния финансист Джефри Епщайн, обвинен в педофилия и трафик на хора: оказва се, че той е изнудвал Гейтс заради аферата.

Бил Гейтс и Мила Антонова се запознават през 2009 г. и скоро установяват романтична връзка. През 2013 г. Епщайн се запознава с момичето и впоследствие плаща за обучението ѝ по програмиране. През 2017 г., според WSJ, Епщайн изпратил на Гейтс писмо с молба за финансова подкрепа и заявка, че в противен случай ще разкрие аферата.

През 2017 г., когато Епщайн се обръща към Гейтс, връзката на милиардера с Мила Антонова вече е приключила. В писмото си Епщайн поискал от Гейтс да му възстанови таксите за обучение на момичето. Въпреки че сумата е била незначителна и за двамата, според изданието финансистът е искал да намекне на Гейтс, че може да разкрие тайната му. Причината за разногласията между двамата бизнесмени бил отказът на Гейтс да подкрепи Епщайн в неговата многомилиардна филантропска фондация, която той и JPMorgan Chase искали да създадат.

Мила Антонова е рускиня, която основава бридж клуб в САЩ. През 2010 г. тя публикува видеоклип в YouTube, в който казва, че се е запознала с Бил Гейтс на турнир по бридж във Вашингтон през 2009 г. и е изиграла партия с него, пояснява БГНЕС.

Говорител на Гейтс заяви, че милиардерът не е плащал нищо по искане на Епщайн и изобщо не е имал финансови отношения с него. "Г-н Гейтс се е срещал с Епщайн само с благотворителна цел. След като Епщайн няколко пъти се опита да излезе извън рамките на тези въпроси, той неуспешно се опита да използва миналите отношения, за да заплаши Гейтс", каза тя.

Самият Гейтс по-рано заяви, че се е срещал с Епщайн няколко пъти, за да обсъдят благотворителни въпроси, и сега съжалява за тези срещи.

Според публикацията Гейтс се е срещал с Епщайн повече от дузина пъти, бил е на вечери в имението му в Ню Йорк и дори е летял с частния му самолет.

През май 2021 г. Бил Гейтс обяви развода си със съпругата си Мелинда Гейтс, като по същото време в медиите се появиха съобщения за отношенията му с Епщайн и за сексуалните връзки на самия Бил с негови подчинени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай