Шофьор блъсна слонче. Не е за вярване какво му се случи

Трима приятели пътували по пътищата на Малайзия

Шофьор блъсна слонче. Не е за вярване какво му се случи | StandartNews.com

Голяма беля си взе шофьор, заради лошо време и намалена видимост на пътя. 

Преди дни трима приятели пътували по пътищата на Малайзия. Било дъждовно и мъгливо, шофьорът обърнал на кръстовище, но поради метеорологичните условия не забелязал, че стадо от пет слона пресича пътя наблизо, и блъснал малко слонче. Никой не си представял какво ще последва.

Когато малкото паднало на земята, стадото слонове решило да отмъсти на хората и се нахвърлило върху колата, в която били: счупили почти всички стъкла, огънали вратите и капака и едва не смачкали цялата кола.

По чудо никой от хората в автомобила не пострадал. А слончето, когато целият хаос утихнал, се изправило, след което стадото напуснало мястото на инцидента.

Зоолозите казват, че за слоновете това е напълно разбираема реакция, която показва, че те са готови на всичко, за да защитят себе си и своето потомство.

Като пример, учените молят хората да се поставят на мястото на слонове в такава ситуация. Освен това си струва да се има предвид, че слоновете са доста емоционални животни. И ако се ядосат, по-добре да не заставате на техния път, пише Актуално..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
bekka
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи