Шах. Половината в САЩ искат Скалата за президент

Това показват данните от анкета, цитирана от Fox5.

Шах. Половината в САЩ искат Скалата за президент | StandartNews.com

Много американци искат Дуейн Джонсън "Скалата" да се кандидатира за президент в бъдеще, показват данните от анкета, цитирана от Fox5.Изследователска компания Piplsay анкетира 30 138 души в цялата страна между 2 и 4 април и установи, че 46% от американците биха искали да видят Скалата като стопанин на Белия дом.

Освен това 40% от респондентите заявиха, че биха искали да видят Матю Макконъхи, който обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас, така и Джонсън да се кандидатират за публична длъжност.

„Ако хората наистина желаят това, бих обмислил да се кандидатирам за Белия дом в бъдеще“, заяви Дуейн Джонсън-Скалата през февруари.

Макконъхи публично заяви, че би се интересувал да се кандидатира за губернатор на Тексас през 2022 г., заявявайки, че би било "почетно нещо дори да се обмисля".

Проучването също така установи, че 39% от хората вярват, че известните личности биха станали добри политици, като се има предвид, че имат политическа пригодност.

За категорията знаменитост от мъжки пол Том Ханкс (22%) и Уил Смит (21%) се класираха най-високо, а за категорията знаменитости жени Анджелина Джоли (30%) и Опра Уинфри (27%) бяха сред най-популярните избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай