Разкриха пъкления план на Путин. Две версии за смъртта на Навални

Проговори виден опозиционер

Разкриха пъкления план на Путин. Две версии за смъртта на Навални | StandartNews.com

Виден опозиционер разкри пъкления план на Владимир Путин. Смъртта на най-големият противник на режима в Кремъл - Алексей Навални, е, разбира се, убийство, което е планирано и внимателно подготвено по заповед лично на Владимир Путин. Това мнение изрази в ефира на канал "FreeДом" социологът и журналист Игор Яковенко, пише БЛИЦ, цитирайки uatv.ua.

ВИЖ ОЩЕ: Г-7 с ултиматум към Путин. Истината за Навални

По думите му има две версии за смъртта на опозиционния лидер. Убивали са го бавно, чрез мъчения, в колонията или просто е бил елиминиран физически.

"Навални беше личен враг на Путин и целта на Путин беше да убие Навални. Той се опита да направи това през 2020 г., когато Навални оцеля по чудо след отравяне. И след това целенасочено го изпрати в най-адската колония на територията на Руската федерация...", заяви експертът.

По думите му, това е направено нарочно, за да може разследването на убийството му да се затрудни значително.

Яковенко добавя, че клони към втората версия. Според него, Навални просто е бил елиминиран, без да се чака да умре от мъчения, тъй като е издържал много дълго време.

"Доказателство за тази втора версия е излъчването от съдебната зала, което се състоя предния ден. Като цяло Навални, въпреки всички мъчителни условия, беше доста дееспособен. Гласът му беше бодър и се шегуваше по характерния си начин. И беше невъзможно да си представим, че този човек ще умре след по-малко от ден.

Затова смятам, че все пак, не са дочакали смъртта му от мъчения и са го убили с насилствени методи", убеден е журналистът.

Той смята, че смъртта на Навални е била подготвена, организирана и следователно новините за тази смърт са били подготвени предварително.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи