Ози Озбърн спира турнето в Европа! Причината

Какво е случило на легендарния музикант

Ози Озбърн спира турнето в Европа! Причината | StandartNews.com

Ози Озбърн обяви, че след претърпяна тежка операция на гръбначния стълб не е "физически способен" да изнесе турнето си в Европа през май и юни, предадоха осведомителните агенции.

Бившият вокал на групата "Black Sabbath", който е на 74 години, падна в дома си през 2019 г., което влоши състоянието му след нараняванията от почти фатална катастрофа през 2003 г.

"Това може би е едно от най-трудните неща, които някога трябва да споделя с моите верни фенове. Както може би всички знаете, преди четири години претърпях голям инцидент, при която получих увреждане на гръбначния стълб. Моята единствена цел беше да се върна на сцената", написа той в профилите си в социалните мрежи.

Озбърн каза, че гласът му е "добре", но след три оперативни интервенции, лечение със стволови клетки, физиотерапевтични сесии и още терапии, тялото му е "все още слабо".

"Честно казано съм смирен от начина, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото време, но ... осъзнах, че не съм физически способен да участвам в предстоящото си турне в Европа / Великобритания, тъй като знам, че не мога да се справя с пътуването".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай