Отмъщението на Земята. В Италия става нещо страшно

Предупредиха хората да не излизат от къщите си

Отмъщението на Земята. В Италия става нещо страшно | StandartNews.com

Поройни дъждове в Северна Италия предизвикаха свлачища в областите Венето, Лигурия и Тоскана, а властите издадоха предупреждения за наводнения. В някои райони пътищата вече са залети от вода, а мостовете са затворени.

Хората, които нямат основателна причина да излизат, трябва да останат в домовете си, призова той. Община Пиве Лигуре, област Лигурия, на практика е разделена на две от свлачище. Железопътният транспорт между Милано и Венеция беше отклонен през алтернативно трасе днес, след големи забавяния в разписанието на влаковете.

Между градовете Виченца и Падуа железопътният транспорт е изцяло прекъснат в отсечка от 50 километра. Властите наредиха на няколко семейства да се евакуират от домовете си. Тече евакуация и в други общини. В района на Италианските Алпи вали обилен сняг, който принуди властите да затворят пътища.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи