Нови прогнози: Кралското бебе се ражда между 5 и 7 май

Кейт и Уилям при изписването на първото им дете

Нови прогнози: Кралското бебе се ражда между 5 и 7 май | StandartNews.com

Британското кралско бебе ще се роди между 5 и 7 май и ще бъде момиче. Това са новите прогнози, принадлежащи на медии и букмейкъри в страната.

Малко вероятно е херцогиня Кейт да роди на 7 май, защото тогава са парламентарните избори във Великобритания, смятат едни анализатори и изтъкват, че тогава вниманието няма да бъде фокусирано върху бебето. Други пък твърдят, че новороденото ще допринесе за добрия развой на изборите, ако се роди именно в този ден.

Букмейкъри и анонимни източници от кралското семейство пък залагат, че второто дете на Кейт и Уилям ще се появи на бял свят на 5 или 6 май.

Новите хипотези за датата на раждането започнаха след като Кейт бе забелязана да кара автомобил пред Бъкингамския дворец, докато множество фенове чакаха пред болницата и смятаха, че тя вече ражда. Този факт породи съмнения, че терминът й е с няколко дни по-късно от този, който предполагаха медии.

Британският престолонаследник принц Чарлз е заявил пред Mashable, че се надява скоро херцогинята на Кембридж да роди. „Ние се надяваме да е внучка", споделил още той.

Междувременно две гигантски плюшени мечета бяха поставени пред болницата „Сейнт Мери" в Лондон, където Кейт ще роди бебето, за което се знае, че ще е зодия Телец. Букмейкърът Уилям Хил, който прави залози за всичко, свързано с бебето, е купил играчките. Разбира се, едната мечка е в розово, ако се роди момиче, а другата - в синьо, ако е момче.

Всички хотели около лечебното заведение вече се пукат по шевовете, което значи, че много британци, както и туристи, се вълнуват от появата на кралското бебе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай