Напрежение. Русия с остро предупреждение към Германия

Руската Държавна дума публикува изявление на руския парламент

Напрежение. Русия с остро предупреждение към Германия | StandartNews.com

Руският парламент разкритикува обсъждането на доставката на крилати ракети "Таурус" за Украйна от страна на висши офицери от германските ВВС и предупреди за възможна ескалация на конфликта, ако Берлин реши да изпрати този тип оръжие на Киев, предаде ДПА.

"Подобен развой на събитията може да доведе до влизане на Германия във войната и Бундестагът трябва да противодейства на това", се казва в публикувано днес изявление на руската Държавна дума.

Германия е обещала в договора "Две плюс четири" от 1990 година, че от "нейната земя ще идва само мир", пише още в текста, информира БТА.

Публикуваният неотдавна разговор между германски офицери и инспектора на военновъздушните сили Инго Герхарц за евентуалното използване на "Таурус" срещу руски цели обаче показва, че тук има опасност, се допълва в изявлението.

"В традициите на хитлеровото "Луфтвафе" военният командир "просто е мислил как да прикрие съучастието на германските въоръжени сили в планираните престъпления на киевския режим", допълва Държавната дума.

Германският канцлер Олаф Шолц неколкократно отказа да изпрати крилати ракети с голям обсег на действие в Украйна, въпреки молбите на Киев, отбелязва ДПА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
yabbering
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи
Даниел
преди 1 месец

Време е Русия да пусне ядреното оръжие в действие.Защото хитлеристите в Германия и Украйна трябва да отидат в ада.

Откажи