Мегаскандал за 1 милион паунда с Шумахер

Ето какво направи един от доверените му хора

Мегаскандал за 1 милион паунда с Шумахер | StandartNews.com

Михаел Шумахер е скрит от света след ски инцидента на 29 декември 2013 година, след който легендата е в много тежко и почти вегетативно състояние.

До бившия пилот достъп има много тесен кръг от хора - семейството му и медици.

Един от доверените хора обаче е решил да припечели сериозни пари от това. При една от последните визити той прави тайно снимки на Шуми, които да разкрият какво представлява в момента състоянието на пилота.

След това офертира медиите да им продаде кадрите срещу 1 милиона паунда за всеки. Таблоидите се свързват със съпругата на Шуми - Корина, за да я попитат дали наистина има такива снимки и дали са достоверни.

Тя на свой ред пък веднага сезира съда и си издейства експресно решение, по силата на което се забранява разпространението на въпросните кадри. Корина също така се опитва да разбере кой е автор на снимките, които явно са съвсем истински.

Прокуратурата в германския град Офенбург потвърждава, че е разгледано дело по случай, в който неизвестен човек е направил тайни снимки на Михаел Шумахер и е опитал да ги продаде за изключително големи суми. Пред съда голяма европейска медийна компания също е признала, че е получила оферта за снимките, но никога не е виждала доказателства за тяхното съществуване.

Все още не е ясно каква ще е съдбата на кадрите, които определено биха разтърсили света, ако видят бял свят. Възможно е все пак те да бъдат публикувани нелегално, а от семейството на Шуми вече са готови с нова серия съдебни искове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай